Logo

 

Tunnit

Ratsastustunteja pidetään sunnuntaista perjantaihin.

Lauantai on hevosten ja tallinpitäjän vapaapäivä.

Tunnit ovat ma-pe iltaisin klo 17-20, poikkeuksellisesti klo 16 alkaen.

Sunnuntaitunnit ovat talvella aamupäivisin klo 9-13.
Muina aikoina myös sunnuntaitunnit klo 16-20.

Kahden tunnin maastoja järjestämme sunnuntaisin.
Meiltä löytyy myös pienimuotoinen maasto-esterata.

_______________________________________


Ratsastusopetusta annetaan kaikenikäisille ja tasoisille. Tunneilla opetetaan koulu- este ja maastoratsastusta max 8 ratsukkoa tunnilla.Niillä opetellaan perusistuntaa ja kaikkia askellajeja pienestä pitäen, eikä meillä ratsasteta jonossa.

Tallillamme ei ole hevosilla omia hoitajia, mutta avustajia on kyllä aloittelijoita varten. Jokainen saa hoitaa oman ratsunsa ennen tuntia ja jälkeen, jollei hevonen jatka seuraavalla tunnilla.

Alkeiskursseja ei erikseen pidetä vaan aloittelijat ratsastavat omilla tunneillaan talutuksessa ja pyritään siihen, että he pääsevät mahdollisimman nopeasti itsenäiseen ratsastukseen. Samantasoiset ratsastajat pyritään pitämään omilla tunneillaan.

 

Ratsastustunti varataan puhelimitse mielellään klo 20.30-21.30 iltaisin (ei la, koska vapaapäivä). Tuntien peruutukset edellisenä päivänä puhelimitse tai tekstiviestillä. Muuten veloitamme tunnista normaalisti, sairastapaukset ovat asia erikseen.

_______________________________________

Varusteet tunnille: CE-hyväksytty turvakypärä, ratsastushousut tai pitkät liukumattomat housut, saappaat tai ratsastus-kengät/chapsit, sään mukainen varustus esim. hanskat, sadevaatteet, toppapuku, toppakengät, suositellaan turvaliiviä.

Maastoradalla turvaliivi on pakollinen varuste.

Tallilta saa lainaksi turvakypärän, raipan ja turvaliivin.

 

Tutustu myös näihin tärkeisiin tiedotteisiin

Ohjeet tallilla liikkujille

Ohjeet ratsastajalle